PETRA KUIJPERS

Vijftien jaar geleden heb ik zelf het roer resoluut omgegooid qua leefstijl. Ik startte met sporten en ging werken aan een gezond gewicht, een goede lichaamshouding en een betere conditie. Hardlopen en gezonde voeding waren mijn instrumenten. Al snel voelde ik me veel beter.
Vervolgens heb ik me verdiept in de verschillende aspecten van een betere leefstijl, zoals anatomie, fysiologie, het brein, voedingsleer, coaching, mindfulness en meditatie. Ik heb diverse cursussen en opleidingen gevolgd en veel gelezen over deze onderwerpen.

Daarnaast heb ik in de afgelopen jaren veel mensen in de praktijk begeleid met mijn bedrijf Hardloopclinic. Nog steeds train ik wekelijks vele enthousiaste hardlopers, van beginners tot gevorderden. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan techniektraining, met als resultaat meer spierkracht, sneller hardlopen en minder blessures.

Met alle kennis en de positieve ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan wil ik nu jou graag helpen een gezonde leefstijl te ontwikkelen!